Kinderkunst in de Kerstvakantie

 

Sinds de kunstmarkt in Huizen (afgelopen voorjaar) heb ik er al over na zitten denken: eigenlijk zou ik wel heel graag ook creatieve workshops voor kinderen organiseren…..

Overigens niet zo heel vreemd als je weet dat ik al bijna 9 jaar met heel veel plezier kleuterjuf ben :).

Tijdens de markt was het helaas niet zo’n geweldig weer – regenbuien, wind – maar toch heb ik dat eigenlijk niet gemerkt. Ik had het veel te druk met alle kinderen die de hele middag aan mijn tafel zaten. We hebben toen ATC’s (Artist Trading Cards) gemaakt en Mini-Zines (kleine boekjes). En omdat dit zo’n geweldige dag was……..

………… zijn er de komende kerstvakantie ook kinderworkshops in het fort!

 

Je kunt kiezen uit:


1. Kunst in je zak / Kunstpost

Met papier, stempels, stickers en andere versieringen maken we kleine kaartjes (ATC’s) die je kunt weggegeven, ruilen of gewoon lekker zelf houden. Je kunt ook grotere kaarten maken. En wil je ze opsturen? Dan maken we er hele bijzondere enveloppen bij.

Kijk voor meer uitleg over ATC’s op: Kunst in je zak.

 

2. Prinsessen en Paarden Parade

Van karton, papier, wol, glitter en nog veel meer moois, maken we grote paarden of prinsessen met bewegende armen en benen.

 

3. Twiedeldie Twiet

Van stevig karton en mooi papier maken we een prachtig vogelhuisje. En natuurlijk hoort er ook een vogeltje bij!

 

4. Met verf!

Je eigen kunstwerk aan de muur van je kamer? Kom dan schilderen in het fort. We gaan schilderen met acrylverf op een canvasdoek.

 

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op de workshoppagina.

 

Tot in de kerstvakantie!

 

P.S. 1: Bij voldoende belangstelling volgen er meer data. Wil je met een klein groepje (vanaf drie personen) komen, dan kun je ook een eigen afspraak maken.

P.S. 2: Wist je dat je op vrijdagmiddag, zaterdag en zondag ook bij de Dutchess terecht kunt voor kinderfeestjes? Meer informatie via kim (at) dutchessoforange (punt) nl of via 06 – 42 44 85 14.

 

Keep up with The Dutchess!

Follow me on Facebook, Twitter, and Pinterest

Leave a comment?

*