I need Creative Fitness

Nog 10 dagen!


 

Ik heb zo ontzettend veel zin in deze workshop!!!


Ik ga natuurlijk ook volop meedoen. Hoeveel ik ook doe, hoe vaak ik ook een kwast of lijmpot oppak, toch heb ik altijd wel een periode waarin ik meer tijd achter de computer doorbreng dan in mijn atelier. Eens kijken of ik samen met mijn traningsgroep over een maand een creatieve marathon kan lopen.


Eerst ga ik nog een weekendje naar Amerika (ja, dat lees je goed :)), ik ga een geweldige schildercursus doen in Phoenix. Ik ga er dus van uit dat ik volledig opgeladen weer terug kom, helemaal klaar voor Creative Fitness EN voor…….


De start van mijn nieuwe project! Een project waarbij ik die creatieve spieren maar al te hard nodig ga hebben. Wat ik precies ga doen? Daarover hoor je later meer……… Ik kan alvast zeggen dat het voor mij in ieder geval een flinke uitdaging zal worden. Als ik heel eerlijk ben? Ik ben heel goed in plannen bedenken, maar het uitvoeren…..daar heb ik toch soms wel wat moeite mee. Hmm, da’s wel een beetje een understatement geloof ik. Dus ik ga mezelf uitdagen. Op 6 november start ik, dus kom tegen die tijd nog maar eens terug :)


Wil je ook je creatieve spieren trainen of eerst meer informatie, kijk dan op Creative Fitness.


Ik hoop tot 6 oktober!

 

 

 

 

Keep up with The Dutchess!

Follow me on Facebook, Twitter, and Pinterest

Leave a comment?

*